علوم زمین، محیط زیست و انرژی
Category : دستهبندی نشده
مفتخر بودیم تا از تاریخ ۸ الی ۱۰ مهرماه ۱۳۹۹ میزبان شما در “نهمین نمایشگاه بین المللی فرصتهای سرمایه گذاری در معدن و صنایع معدنی (minex2020)” باشیم. از شما که با حضورتان یاری گر ما در ارائه ی محصولات و خدمات جدید در غرفه ی پیشگام تجهیز بنیان بودید، کمال تشکر و سپاسگذاری را داریم و امید است سالهای آتی نیز میزبان شما باشیم.
Category : دستهبندی نشده
در نهمین نمایشگاه بین المللی فرصتهای سرمایه گذاری در معدن و صنایع معدنی (minex2020) پذیرای شما بازدید کنندگان گرامی در غرفه B16 در سالن شبستان مصلای امام خمینی هستیم.
Category : دستهبندی نشده
سرعت انتشار موج برشی به طور مستقیم با سختی و ظرفیت تحمل بار زمین که یکی از بزرگترین مجهولات در پروژههای مهندسی عمران میباشد، مرتبط است. از این رو دسترسی به این پارامترها در طراحی مهندسی، ارزیابی ریسک و تعیین مشخصات سایت سازههای بزرگ زمینی یا دریایی مهم هستند. کاربردهای وسیع این پارامترها در سایر علوم نظیر مهندسی سازه، ژئوتکنیک، زمین شناسی و ژئوفیزیک باعث گردیده است تا محققین به دنبال روشی سریع، اقتصادی و غیرتخریبی برای اندازه گیری سرعت موج برشی به جای روشهای معمول پر هزینه باشند. در این راستا روش جدیدی به نام لرزه نگاری آنالیزچند کاناله امواج سطحی توسعه داده شده که بر اساس تولید، ثبت و تحلیل امواج ریلی (نوعی موج کشسان و سطحی) استوار میباشد. این روش به دلیل عدم نیاز به حفاری به طور فزاینده ای به عنوان روشی قابل اعتماد، سریع و مقرون به صرفه مورد استفاده قرار میگیرد. با انجام این تست، پارامترهای دینامیکی لازم برای تعیین دقیق پارامترهای مدول، ظرفیت بار، همبستگی منطقی دادههای ژئوتکنیکی و مهندسی لرزه به دست میآید. شرکت پیشگام تجهیز در این راستا با تکیه بر کارشناسان خبره و تجهیزات مدرن، هرگونه خدمات فروش و اجاره تجهیزات و آموزش تئوری و میدانی مرتبط با این روش لرزه نگاری را ارائه مینماید.
Category : دستهبندی نشده
مفتخر بودیم در تاریخ ۱۳ آذر ماه سال جاری کارگاه آموزشی مباحث نظری و عملی روش GPR را با همکاری دانشگاه صنعتی اراک برگزار نماییم.
Category : دستهبندی نشده
از آنجاییکه پیاده سازی آرایشهای مختلف در روشهای ژئوالکتریک زمان بر میباشد و گاهی جابجایی الکترودها در این روش با خطا همراه است. در این راستا شرکت پیشگام تجهیز با طراحی و ساخت دستگاهی جدید موفق به كاهش زمان انجام فعالیتهای ژئوفیزیك اكتشافی شده است که داده برداری با حجم زیاد و در زمان کم را با کاهش نیروی انسانی و افزایش راندمان عملیات ژئوالکتریک مقدور ساخته است. این دستگاه به دلیل پشتیبانی تا حداکثر ۶۶ الکترود به صورت همزمان، قابلیت پیاده سازی آرایشهای مختلف و همچنین اتصال به تمامی دستگاههای ژئوالکتریک موجود، انتخاب مناسب و منعطفی جهت اجرای عملیات صحرایی ژئوالکتریک در کمترین زمان و بالاترین راندمان میباشد.
Category : دستهبندی نشده